Kuijpers: tijd voor een nieuwe jas!

Door gestage groei van het klantenbestand werd het hoog tijd voor de zoektocht naar een groter pand. Wij vonden een geschikt pand aan de Sigarenmaker 1 te Eersel waar u al sinds 1 september jl. terecht kunt. Het pand op het oude adres aan de Willibrorduslaan 53, werd te klein.

Tijd voor een nieuwe jas!

De reden om te verhuizen is simpel. We hebben sinds de overname in 2015 met het autobedrijf een enorme groei doorgemaakt. Ik ben alleen begonnen. Inmiddels zijn er twee monteurs, Wouter en Bret, aan het werk en hebben we een leerling monteur Raf die het vak bij ons in de praktijk gaat leren.

Ruime openingstijden

Door grote drukte en vraag van klanten, zijn we ’s avonds doordeweeks (behalve de woensdag) ook van 19.00 tot 20.30 geopend. En dat is best bijzonder in onze branche. We hopen op deze manier onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Uitbreiding

Voor de in- en verkoop van auto’s hebben we nu veel meer ruimte. Altijd een ruim aanbod! Ons nieuwe pand biedt veel mogelijkheden. Met vier bruggen en een extra uitbreiding naar acht in oktober, wordt de capaciteit flink uitgebreid. De bruggen zijn ook geschikt voor bedrijfswagens en campers. Voor het uitlijnen is een nieuw 3D-uitlijnsysteem aangeschaft. Kom eens langs voor een ruitreparatie en of -vervanging, we beschikken over het ADAS kalibratiesysteem.

Wat is ADAS?

ADAS betekent Advanced Driver Assistance Systems. Ook wel rijhulpsystemen genoemd. Steeds meer auto’s beschikken over ADAS. Bv. adaptive cruise control, achteruitrijcamera’s en sensoren voor de dode hoek. Ze geven extra rijgemak mits ze goed werken! Wist u dat na een voorruitvervanging uw ADAS camera, voor uw eigen veiligheid, altijd opnieuw gekalibreerd moet worden? Een specialistisch werkje. U kunt dit gerust aan ons overlaten, wij beschikken over de juiste middelen kennen de exacte fabrieksinstructies en waardes!

VETOS Krant: Kuijpers Automotive woordzoeker

Via onze eigen VETOS krant hebben we onze klanten in de regio inmiddels op de hoogte gebracht van onze plannen.

De VETOS Kuijpers Automotive woordzoeker in het krantje was een groot succes! We bedanken de inzenders voor hun reactie. De winnaars zijn inmiddels bekend en hebben hun prijs ontvangen.

1e PRIJS: Airco servicebeurt incl. aircosysteem reinigen t.w.v. € 150,- gewonnen door: Dhr. John Kox

2e PRIJS: Complete auto poetsbeurt (De Haas Car Cleaning) t.w.v. € 110.-, gewonnen door: Mevr. Marian Castelijns

3e PRIJS: Dinerbon Lotus Chinees Eersel t.w.v. € 50,-, gewonnen door: Dhr. Ad Koolen.

Wij feliciteren de winnaars van harte met hun prijs!

 

Heeft u ons nieuwe pand nog niet bezocht? Kom op afspraak gerust eens langs voor onderhoud of reparatie. U bent van harte welkom!

Tel: 0497 51 21 28

Mail: info@kuijpersautomotive.nl

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@vetos.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×