Uitgelicht: Toyota Auris occasion

De Toyota Auris, wie kent hem niet… Een enorm populaire Toyota in Nederland en Europa dankzij zijn sportieve en tijdloze design. Helaas nieuw niet meer leverbaar, maar gelukkig hebben wij de occasions nog…

Toyota Auris Occasions

Voordelen Auris

Bij de aankoop van een occasions komt veel kijken. Onze merkspecialisten staan klaar voor al uw vragen. Neem bijvoorbeeld de Toyota Auris met zuinige 1.8 Hybride motor!
Wij zetten de voordelen van deze beauty graag voor u op een rij:

• Gebruiksvriendelijk
• Eenvoudige overgang van elektrisch op benzine
• Automatisch laden van het accupakket, geen stekker nodig
• Bijzonder stil
• Minder onderhoud nodig
• Minder schadelijke uitlaatgassen
• Comfortabel

Zo kunnen wij nog wel even doorgaan…. probeer de Toyota Auris, maak een afspraak voor een fantastische rijervaring! Wilt u geld besparen én rijden met een schonere uitstoot (bij een hybride versie), in een auto die zeer gemakkelijk is in het gebruik? Dan is een TOYOTA Auris de perfecte keuze voor u!

Opvallend ruime kofferbak!

Niet alleen de ruimte in de kofferbak (360 ltr) valt op, ook is er voldoende beenruimte voor de passagiers achterin. Lekker duidelijk dashboard met soepel te bedienen Touch & Go Plus-navigatiesysteem. Ook voor de wat oudere bestuurder een fijne overzichtelijke auto met zeer fijne stoelen. Kiest u voor een Auris Touring Sports, dan heeft u nóg meer bagageruimte!

Rijervaring Auris

De Auris rijdt als het moet lekker vlot. Met 136 pk heeft u niets te klagen. De CTV automaat houdt het toerental laag, u hoort de motor nauwelijks. Zuinig, tot zeer zuinig, uw rijgedrag bepaalt uiteindelijk het brandstofverbruik.

Onderhoud door Merkspecialist

Een Toyota Auris vergt weinig onderhoud, maar het onderhoud dat nodig is kunt u het beste overlaten aan onze Merkspecialisten. Zij hebben alle apparatuur in huis om deze hybride auto perfect te onderhouden!

Ruime keus in occasions

De Toyota Auris of andere occasion van uw keuze moet natuurlijk in een perfecte staat zijn, van hoge kwaliteit en met een scherpe prijs. Ook zijn er de ‘goedkopere’ occasions, altijd voorzien van APK en onderhoudsbeurt!
Onze Merkspecialisten hebben een continue voorraad van uitstekende occasions!

 

Maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom voor een Toyota Auris, of andere occasion.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0575 553 495 info@vetos.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×